Система дистанційної освіти Університету Короля Данила

Ви вперше на нашому сайті?

Доступ до системи дистанційної освіти мають виключно студенти та викладачі Університету Короля Данила та коледжів.

Для входу до системи дистанційної освіти УКД Вам потрібно скористатися авторизацію за допомогою облікового запису корпоративної пошти УКД (на базі Google), яку має кожен студент та викладач Університету Короля Данила.

Перед спробую авторизації в СДО ваш пристрій обов’язково має бути авторизований в корпоративній пошті УКД (потрібно перед тим зайти на свою особисту скриньку пошти УКД name@ukd.edu.ua)

1. Натисніть на кнопку “Авторизація через пошту УКД” та виберіть варіант авторизації за допомогою облікового запису Вашої корпоративної пошти Університету Короля Данила (name@ukd.edu.ua). Увійти до СДО УКД можлива ВИКЛЮЧНО за авторизацією з використанням облікового запису пошти УКД (авторизація через інші профілі пошти Google неможлива)

2. Якщо Ваш пристрій не авторизований в корпоративній пошті УКД - пройдіть авторизацію та повторіть спробу входу до системи дистанційної освіти, як зазначено в п 1.

3. Якщо ви - студент УКД чи коледжу, та не маєте доступу до власної корпоративної пошти, заповніть форму та зверніться до Вашого деканату чи дирекції коледжу. 

4. Викладачі для створення/відновлення доступу до корпоративної пошти мають звертатися в деканат свого факультету. 

Якщо виникли труднощі з авторизацією чи є запитання щодо роботи системи дистанційної освіти, надсилайте опис проблеми на скриньку telegram технічної підтримки за номером +380 (66) 725 19 06 і ми вам обов’язково допоможемо.

Приємного навчання!