Дисципліна відіграє важливу роль у професійній підготовці бакалаврів готельно-ресторанної справи, сприяє поглибленню знань з організації обслуговування в закладах ресторанного господарства та набуттю здобувачами вищої освіти спеціальних знань з моделювання систем обслуговування спеціальних заходів у закладах ресторанного господарства. Метою вивчення дисципліни є одержання здобувачами знань з організації обслуговування за спеціальними формами; розробки концепцій заходів та вирішення виробничих ситуацій. Вивчення курсу дає можливість студентам набути необхідного рівня теоретичних знань та практичних навичок для використання у майбутній професійній діяльності знань щодо тенденцій розвитку ринку ресторанного господарства, характеристики форм і напрямів обслуговування у ЗРГ, видів кейтерингу та асортименту кейтерингових послуг, особливостям обслуговування за типом «Шведський стіл», особливостей обслуговування дипломатичних прийомів, використанню прогресивних технологій у ресторанному бізнесі. Завдання дисципліни — надати здобувачам теоретичних знань і практичних вмінь з моделювання і організації спеціальних заходів в закладах ресторанного господарства.

Архів Ресторан выездного обслуживания Империал кейтеринг фуршет: -  Організація харчування Київ на BON.ua 48631355Як організувати незабутній весільний бенкет і зберегти сили на святкування